Poddavsnitt 46: Om fermentering av ogräs

trollet

-innehåller reklam för föreningen Sesam-

I det här avsnittet får jag lära mig mer om fermentering av ogräs av botanisten och pomologen Mattias Iwarsson som har mer än 50 års erfarenhet av odling. Vi pratar om hans sätt att fermentera ogräs i fågelmatshinkar, om fröodling, höstgrävning, täckodling och mycket mer. Mattias odlar både på odlingslott och i egen trädgård och han delar också med sig av några av sina bästa odlingstips.

Om Mattias:

Mattias Iwarssons hemsida hittar du här: https://mattiasbiologi.se/

Mattias Iwarssons artikel om fermentering av ogräs hittar du här i tidningen Hemträdgården nr 3-2024

Mattias Iwarssons artikel om fermentering av ogräs finns också i SesamNytt sommarnumret 2023

Mattias Iwarssons vetenskapliga uppsatser hittar du här

Om föreningen Sesam

Föreningen Sesams hemsida

Medlemstidning: SesamNytt får medlemmar hem i brevlådan

Facebook: sluten Facebookgrupp finns för betalande medlemmar

Sorter vi nämner:

Morot Jaune du Doubs

Morot Belgian White /White Belgian

Morot Saigarepa

Rabarber Fäbod

Tomat Black Opal

Tomat Yellow Pearshaped

Vintersockerärt Frieda Welten

Poddavsnitt 45: Om rädisa, rättika och fröodling i bevarandesyfte
Checklista för nybörjare i fröodling
Hitta din lokalsort

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.